TOP termékek
Termékajánló

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

       Vásárlási feltételek!

 

A Megrendelőlap elküldésével és annak a Tökmag gyerekcipőbolt webáruház* által történő visszaigazolásával a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a

Tökmag gyerekcipőbolt webáruház*, mint Szállító

valamint a Megrendelő, mint Vevő

között az alábbi feltételek szerint:

 

  • A Szállító köteles a megrendelés során kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni, ha Vevő házhoz szállítást kért és Szállító a megjelölt címre szállítást vállal. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

  • A Tökmag gyerekcipőbolt webáruház* mindent megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a 45/2014. (II. 26.) és a Ptk. szerint vállaljuk a felelősséget. A vevők elállhatnak a hibás adatokkal közölt termékek megrendelésétől. A Tökmag gyerekcipőbolt webáruház* ugyancsak nem vállal felelősséget azért, ha megrendelést részben vagy egészben önhibáján kívül (pl. készlethiány) nem tudja teljesíteni; az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére.

  • A Tökmag gyerekcipőbolt webáruház* rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más szájtok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

  • Vevő az áru átvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben a nem használt terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni a vevő saját költségén.

 

14 napos elállás:

 Amennyiben a megrendelt termék nem felel meg és cserét nem kér, akkor a kézhezvételt követő 14 nap az elállási jog, ami azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt termékeket.

A fogyasztónak minősülő Vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló  45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A Vásárló a vásárlástól való elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A webáruházban megvásárolt kizárólag postai úton kiszállított terméket, lehetőség van az üzletbe visszahozni 1149 Budapest Nagy Lajos király útja 168.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a Vásárlónak saját költségén kell gondoskodni. Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a Vásárlótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a Vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Vásárlástól való elállás esetén, legkésőbb a használatlan termék kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a termék árát.

      A visszaérkezett termékről minden esetben videófelvételt készitünk, ha mindent rendben találunk a terméken, akkor a vevő által kifizetett termék összegét az áru visszaszolgáltatását követően , de legkébőbb 14 napon belül visszatérítjük. 

 

      Kérjük elállási szándékát írásban jelezni felénk a gyerekcipobolt.tokmag@gmail.com e-mail címen.

  • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.

  • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

  • A Tökmag gyerekcipőbolt webáruház* a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.

 

Szeretnénk, ha minél kevesebb visszaküldéssel kellene foglalkozni, kérjük amennyiben nem biztos a méretben,nem ismeri még a kiválasztott márkát,típust nyugodtan kérjen segítséget a következő e-mail címen: gyerekcipobolt.tokmag@gmail.com ,vagy telefonon:06-306863103

 

Csere lehetőség, termék visszaküldés:

 

Cserére KIZÁRÓLAG használatlan termék esetén van lehetőség,a terméken elhelyezett eredeti címke érintetlenül hagyása mellett. A visszaérkezett termékről minden esetben videófelvételt készitünk.

A cserével felmerülő posta költségek a vevőt terhelik.

Utánvétellel visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

 

A visszaküldési címre többféle lehetőség van, kérjük e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. (Foxpost, Posta, Postapont)

 

Üzletben vásárolt termékekre cserét vagy vásárlási utalványt tudunk biztosítani.

 

 

Szállítási feltételek:

 

A megrendelt terméket belföldre a Magyar Posta Logisztika (MPL),Foxpost szállítja ki a vásárlónak.

Szállításról a megrendelés visszaigazolását követő legkésőbb 3-5 munkanapon belül gondoskodunk.

Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésünkre, úgy a megrendelővel egyeztetünk, hogy kéri-e a megrendelt terméket későbbi időpontban, vagy helyettesítő terméket igényel.

Union belüli országokba a DPD-vel szállítunk.Union kívüli országba csomagküldést nem vállalunk. Áraink kizárólag forintban utalhatóak.

Amennyiben valutával fizetne kérjük jelezze,mert megoldható.

 

 

Fizetési feltételek:

 

Személyes átvétel: nincs költsége

                           A vásárlásról visszaigazolást küldünk, hogy átveheti a terméket. 

                           Amennyiben 3 napon belül nem történik meg az átvétel töröljük a megrendelést.

                           Készpénzes fizetésre csak Magyar Forintban (HUF) van lehetőség, az üzletben.

                           Átvétel helye: 1149 Budapest Nagy Lajos király útja 168.

 

Előre utalás: a vásárló részére díjbekérőt küldünk, ami tartalmazza a postaköltséget (Magyarország területén belüli postaköltség), ha a személyes átvételt választotta, akkor nem számolunk fel költséget. A kiszállítási idő 3-5 munkanap.

Az összeg beérkezése után küldjük a megrendelt terméket. Amennyiben 3 napon belül nem történik meg az átutalás töröljük a megrendelést.

Számlaszám: Laborczfalviné Kövesdi Magdolna E.V. 65900200-14805396 Takarékbank 

Postaköltségek előre utalással 2023. január 01-től:

 

-Házhozszállítás postaköltség (Magyarországon belül): 2190.-Ft

-PostaPont (Magyarországon belül): 1890-2100-Ft

-PostaPont csomagautomata előre utalás esetén(Magyarországon belül) 1290-1490- Ft

Utánvétel

szállítási költségei (Magyarországon belül) A kiszállítási idő 3-5 munkanap.

-Házhozszállítás postaköltség: 2350-2900.-

-PostaPont: 2350-2990-Ft

-PostaPont csomagautomata: 1.690-2195-Ft

Utánvétel esetén e-mailt küldünk,melyben megerősítést kérünk a Vásárlótól,hogy szállíthatjuk-e a csomagot,nem ütközik akadályba a megrendelt termék átvétele.

  

Foxpost csomagküldés:

-előre utalással:  1.300.-Ft

- utánvétel: 1.800.-Ft

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!
Utánvételes megrendelés esetén Önnek fizetési kötelezettsége keletkezik.
Amennyiben a Vásárló nem veszi át a kiszállított árut 3190.- Ft szállítási költséget köteles megfizetni webáruházunk részére, a szállítási díjak pénzügyi rendezése miatt.

webáruház árai eltérhetnek az üzletben kihelyezett áraktól.

Szavatossági feltételek:

A fogyasztót a vásárláskor megilleti a szavatosság (Ptk.: 6.157-6.170§). 10.000Ft feletti termék esetén a szavatossági iőtartamon belül szavatossági reklamáció nyújtható be, ha termék rendeltetésszerű használat, ápolás, stb. ellenére meghibásodik, s hibáról bizonyitható, hogy a meghibásodást eredményező ok már az eladáskor is benne volt a termékben. Ha azonban a termék rendeltetésszerű viselet mellett elhasználódik, az alapvetően nem jogos ok a reklamációra.

A termék meghibásodáskor kellékszavatossági vagy termékszavatossági reklamációnyújthatóbe. A reklamáció intézésének szabályait a 373/2021 (VI.30.) NGM rendelet tartalmazza.

 

Kellékszavatossági reklamáció

A kellékszavatossági reklamációt a vásárlás helyén kell bejelenteni. A kellékszavatossági időtartam 2 év. Ez az időtartam két részre tagozódik. Az eladást követő első egy évben bekövetkező meghibásodás esetén a törvény szerint automatikusan fel kell tételezni, hogy a hiba a termékben az eladáskor már benne volt. Ha ezzel az eladó nem ért egyet, neki kell bizonyitani hogy a meghibásodás oka már az eladáskor benne volt a termékben.

A szavatossági jogok a vásárlót két lépcsőben illetik meg. Jogos reklamáció esetén az első lépcsőben kijavítást vagy kicserélést igényelhet. A vásárló választhat a két lehetőség közül, de az eladónak aránytalan többletköltséget okozó jogot nem választhatja. A vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A szavatossági jogok második lépcsőjére csak akkor lehet áttérni, ha a kijavítást vagy  kicserélést az eladó nem vállalja, vagy azok nem valósíthatók meg.

A második lépcsőben a vásárló az árleszállítás és elállás között választhat, de jelentéktelen hiba esetén az elállást nem igényelheti. Hogy mi minősül "jelentéktelen hibának", az csak a konkrét hiba ismeretében - határesetekben csak szakértői vagy bírósági állásfoglalással - dönthető el.

A kijavítással a meghibásodás elötti állapotot kell visszaállítani. A szavatossági idő a kijavítás időtartamával meghosszabbodik. A javítás költségei a forgalmazót terhelik. 

 

Amennyiben a vásárló igényét határidőn túl jelentette be, illetve ha a hiba oka az átadás után keletkezett (pl. természetes elhasználódás, helytelen kezelés vagy tárolás, erőszakos külső behatás), szavatossági igény nem teljesithető. Ide tartoznak az alábbiak: természetes bőrbélés elszíneződése, beázás (kivéve, ha a lábbeli vízálló köztes béléssel rendelkezik), talp természetes kopása (viselés következtében), bármilyen külső fizikai behatás miatt keletkezett sérülés (pl. motorozás, csúszdázás következtében a talp, orr és a sarokrész elkopása, valamint a cipőt ért mechanikai sérülés), nem megfelelő cipőápolás miatt keletkezett bőrhiba.

 

Kedvezmény kupon szerzésének feltételei:

 

Regisztráljon webáruházunkba a kuponkedvezményért.

Vásároljon webáruházunkban  8.000-Ft felett és a következő rendelésénél minden teljes áru lábbeli esetén levonunk 3% kedvezményt. .  

Utánvétel esetén a fizetendő összeg lesz kevesebb. 

 

Amennyiben személyesen vásárol 8.000.- Ft felett üzletünkben,  papír alapú kártyát adunk, melyet a következő vásárlástól használhat.

Kérjük a kártyát mutassa fel fizetés előtt.

A kedvezmény és a papír alapú kártya visszavonásig érvényes, egyéb akcióval nem összevonható.   

A kedvezmény és a kedvezmény kártya nem összevonható. 

Adatkezelési Tájékoztató!

Adatkezelési Tájékoztató!

 

Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön adatvédelemhez fűződő jogát, itt tájékoztatjuk arról, hogyan kezeljük és védjük az Ön személyes adatait.

 

1. Az adatkezelő

Az adatkezelő az a személy vagy szervezet, amelyik meghatározza a személyes adatok kezelésének célját és eszközeit. A jelen esetben az adatkezelő (az „Adatkezelő” vagy „mi”):

Adatkezelő neve: Laborczfalviné Kövesdi Magdolna e.v.

Székhelye: 1161 Budapest Gusztáv utca 38.

Telephely: 1149 Budapest Nagy Lajos király útja 168.

Adószáma: 63839131-2-42

Nyilvántartási szám: 7522293

Működési engedély szám: 2083

E-mail: gyerekcipobolt.tokmag@gmail.com

Kapcsolattartó neve: Császár Katalin

 

Adatvédelmi tisztviselőt nem alkalmazunk. Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban ugyanakkor bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

 

2. Adatfeldolgozó:

UNAS Online KFT. adatfeldolgozóként szerepel, a webáruház rendszer segítségével lehetőséget biztosít az adatok megadására, azokat feldolgozza és tárolja, az adatokhoz pedig az adatkezelő részére hozzáférést biztosít. 

3. A kezelt adatok 

Kategóriák szerint az Ön alábbi személyes adatait kezeljük amennyiben azokat szolgáltatta: 

Kapcsolattartási adatok

• az Ön vezeték- és keresztneve,

• az Ön email címe,

• az Ön lakcíme,

• az Ön telefonszáma

 

Cookiek (sütik):
A weboldalunk cookiekat (sütiket) használ, melyek szükségesek a felhasználói élmény fokozása érdekében. A Weboldal látogatásakor a Szolgáltató egy vagy több cookie-t (egy karaktersorozatot tartalmazo kis fájlt) küld a Felhasználó számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. A weboldal használatával a Felhasználó hozzájárul a sütik használatához. Amennyiben nem kívánja a sütiket engedélyezni, úgy a böngészőjében letilthatja azokat.

4. Az adatok tárolásának időtartama 

Adatait addig tároljuk, amíg vissza nem vonja az adatkezeléshez adott hozzájárulását. Annak érdekében azonban, hogy Ön ne kapjon tőlünk olyan megkereséseket, amelyek esetleg már nem relevánsak az Ön számára, adatait akkor is töröljük.

 

5. Az adatok címzettjei 

Az adatok nem hozzáférhetőek bárki számára. Másrészt pedig szabályozzuk, hogy az Adatkezelő szervezetén belül és kívül ki férhet hozzá az adatokhoz.

 

Saját szervezetünkön belül 

 Azoknak a mindenkori munkaköröknek a betöltői, akiknek a munkája az adatkezelés fenti céljának megvalósításához szükséges.

 

Saját szervezetünkön kívül

adatokat harmadik félnek csak házhoz szállítás teljesítése érdekében adunk át.

A szállítást a Magyar Postával végezzük.

Magyar Posta Zrt.,1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cégjegyzék-szám: Cg. 01-10-042463, www.posta.hu

 

6. Hírlevél küldés

E-mail címük felhasználása csak postai kiszállítás miatt kell.

Nem küldünk hírlevelet sem levélben, sem e-mailben.

 

7. Amennyiben az áruház alkalmaz: Kedvezményes (törzsvásárlói) kártyát/ vagy kedvezményes kupon kódot:

A kedvezményes kártyához nem gyűjt adatokat.

Az adatkezelő a kedvezményes kupon kód kiküldéséhez, az adatokból csak az e-mail címet használhatja fel.

 

8. Az Ön jogai

Önt az adatkezeléssel kapcsolatban a lent felsorolt jogok illetik meg. Ezeket a jogokat Önnek a GDPR (azaz az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete) illetve a magyar adatvédelmi törvény (rövidítve Infotv., azaz az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény) biztosítja.

 

A hozzáférés joga: 

Ez lényegében tájékoztatást jelent arról, hogy milyen adatokat, miért és hogyan kezelünk Önről.

Ön jogosult arra, hogy visszajelzést kapjon tőlünk arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy magukhoz a személyes adatokhoz és a kezelésükkel kapcsolatos valamennyi lényeges információhoz hozzáférést kapjon. Ilyen információk pl. az adatkezelés céljai, az érintett adatok kategóriái és az Ön jogai.

 

A helyesbítés joga:

Ön jogosult arra, hogy kérésére indokolatlan késedelem nélkül helyesbítsük az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Szükség esetén kérheti továbbá a hiányos személyes adatok kiegészítését.

A hozzájárulás visszavonásának joga / törlés joga:

Ön jogosult arra, hogy bármikor visszavonja az adatkezeléshez adott hozzájárulását és arra, hogy kérésére indokolatlan késedelem nélkül töröljük az Önre vonatkozó személyes adatokat.

 

Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ön jogosult arra, hogy kérésére korlátozzuk az adatkezelést. Ez azt jelenti, hogy a korlátozott adatokat csak tárolhatjuk, de más módon csak az Ön hozzájárulásával vagy egyes törvényi esetekben használhatjuk fel. Az adatkezelés korlátozását akkor kérheti, ha:

a) Ön vitatja az adatok pontosságát, ennek ellenőrzéséig;

b) az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

c) Nekünk mint adatkezelőnek már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez.

 

Panasztétel joga

Ha az Ön megítélése szerint a személyes adatok kezelése megsérti a GDPR-t vagy más adatvédelmi jogszabályt, akkor Ön panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. A Hatóság elérhetősége:

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: (06-1) 391-1400

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

Webáruház készítés