Szűrés
Méret
(3)
(4)
(5)
(4)
(5)
(1)
(7)
(9)
(1)
(10)
(4)
(4)
(3)
(4)
(2)
(6)
Lány/Fiú
(23)
(39)
Supinált/ Nem supinált
(62)
Szandál/Cipő
(53)
TOP termékek
Termékajánló

SzamosTex vízálló supinált lány, fiú csizma,bakancs

Főkategória >Szamos supinált téli, tavaszi-őszi cipő,szandál >SzamosTex vízálló supinált lány, fiú csizma,bakancs

 

Csengerben 1990-ben kezdte el a cipőgyártást a Szamos Cipőipari és Kereskedelmi Kft.
2007-ben elindították "Szamos Kölyök" néven saját tervezésű és fejlesztésű magyar gyermekcipő márka gyártását és értékesítését .
A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.
2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett elkezdték a supinált talpú lábbeli gyártását is, amely hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Supinált, vagy kifelé döntött természetes labilitást okozva tornáztatja a talpizmokat.Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek.
Supinált termékcsaláduk 2015-ben elnyerte a nívós Magyar Termék Nagydíjat, mely megtestesíti Magyarország elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.

A Szamos Tex vízálló lábbelik köztes vízzáró réteggel készülnek. Felsőrészük természetes bőr,természetes bőr-orkán anyagok felhasználásával készülnek. Bélésük műszőrme,vagy thermobélés..


prev
next


prev
next

Sorrend:

Supinált Mikor van szükség supinált cipőre? Ha a láb izmainak fejlődése valamilyen oknál fogva nem tud lépést tartani a gyermek növekedésével (magasságának, testsúlyának növekedésével) vagy ha a bokaszalagok gyengék, akkor a sarkak elkezdenek befelé dőlni, a gyerek a testsúlyát sarkai belső részére helyezi. A bokák egymás felé borulnak. (a lábszár és a sarokcsont nem egymás tengelyében helyezkedik el) Ebben az esetben mindenképp célszerű egy ortopéd orvost felkeresni, aki a későbbi problémák megelőzésére javasolhatja a supinált cipő hordásának megkezdését. Ezek a deformitások az esetek döntő többségében kisgyermekkorban megfelelő lábbeli használatával korrigálhatóak. Ezt a korrekciót segíti a speciális gyerekcipő választása.

Webáruház készítés